Dagens rett

Pasta med skinke og sopp

Pasta er et uttrykk som med tiden har tatt over for spagetti. Her hjemme ble det en dekkende fellesbetegnelse når den ferske pastaen virkelig tok av i salg. Om du serverer fersk eller tradisjonell versjon i dagens rett er selvfølgelig ditt eget valg.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pasta med skinke og sopp

Antall porsjoner

2

Ingredienser

100 g kokt skinke i strimler eller terninger
150 g frisk sopp - sjampinjong eller kantarell
1 ss smør
1 båt hvitløk
2 ss finhakket persille
1 dl buljong
1 dl fløte
½ ss sitronsaft
½ ts salt
½ ts pepper
1 liten bit parmesan
1 ss frisk hakket basilikum
ca. 8 nøster båndspaghetti eller annen

Fremgangsmåte

Del soppen i skiver. Smelt smør og fres soppen lett sammen med presset hvitløk. Hell over fløte og buljong og la det koke inn litt.

Kok pastaen etter anvisning på pakken. Bland i skinke og persille og smak til med salt, pepper og sitronsaft. Hell sausen over og strø på nykvernet pepper og parmesanost.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Her finner du flere pastaretter fra Apéritifs kokebok

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen