Bak noe ekstra godt av sensommerens bær og frukter

Ut å plukke, inn å bake og så inviterer du på kaffekos. Her er oppskriftene.

Spesielt godt smaker bakst som er hjemmelaget. Vi behøver ikke så mye frukt og bær for at det skal gi det store løftet til baksten. Smaken hos de syrlige, aromatiske naturlige ingrediensene finnes det ikke noe som kan erstatte. Dessuten ser bakverket ekstra fristende ut. 

Spesielt er tiden nå inne for epler og eplekaker. Syrlige epler gir de beste kakene. Benytt deg av egen avling, eller spør naboen hvis eplene ligger på bakken og ikke blir brukt. 

Velger du å dypfryse dem, skal du vite at det også går bra å bake med frosne bær. Men la bærene ligge i fryseren til du skal bruke dem i baksten.

På undersidene finner du mange lettbakte og fristende oppskrifter

 

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen