Dagens rett

Seibiff med stekte epler

En klassisk fiskerett med en ny vri står på menyen denne dagen.

Glem ikke seien! Dette er fiskeelskerens fisk, og har en deilig kjøttfylt smak som gjør den så bra til en rekke retter.
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Seibiff med stekte epler og tyttebærkrem

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

800 g seifilèt
3 ss hvetemel
1 ss salt
1 ts pepper
4 epler i båter
Smør/olje til steking
Tyttebærkrem:
1 dl rørte tyttebær
1 dl kremfløte

Fremgangsmåte

Vend fiskestykkene i en blanding av hvetemel, salt og pepper.
 
Stek dem gyldenbrune ved middels varme. Stek eplebåtene.
Tyttebærkrem:
Visp kremen og bland forsiktig med tyttebærene.

Server fisken med kokte nypoteter eller brød og en frisk salat.

Sendt inn av

Foto: Ragge Strand

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen