Vær først ute med det beste: Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
(LukaTDB)

Vær først ute med det beste: Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Som medlem i Apéritifs Mat- og vinklubb får du så mange fordeler at du sparer inn medlemskontingenten allerede i det du melder deg inn.

Å lese om mat og drikke, gjør noe med deg, det stimulerer så vel sansene som livsgleden. Det vet vi i Apéritif som skriver og jobber med temaet daglig.

Del vingleden med andre

Derfor er det veldig hyggelig å vite at våre lesere er blant de mest fornøyde, ifølge User Report, et internasjonalt digitalt analyseverktøy.

Bli medlem i dag og du sparer inn medlemsavgiften allerede ved innmelding

Vi skal gjøre deg enda mer fornøyd, og det gjør vi med å tilby deg medlemskap i Apéritifs Mat- og vinklubb, et tilbud til alle mat- og vinglade som byr på en rekke unike fordeler. Du har rett og slett ikke råd til å la være.

Apéritif tilbyr mer enn 170 vinkurs, middager og messer i løpet av et år. Foto: webphotographeer

Få en rekke fordeler – rabatt på vinsmakinger

For når du melder deg inn får du en rekke fordeler som blant annet rabatt på alle våre kurs, 170 i året, også for ditt følge. 

Spesialinvitasjoner til det aller beste

Magasinet kommer ut 8 ganger i året med fristende lesestoff fra hele verden.

Du og ditt følge inviteres til Winemakers Dinner kun for medlemmer eller spesielle vinkurs hvor du får smake sjeldne viner i luksuriøse omgivelser.

Les magasinet Apéritif digitalt

I tillegg kan du lese det populære papirmagasinet vårt digitalt, som i 25 år kun har vært tilgjengelig for restaurantbransjen. Papirutgaven koster kr 895 for 8 utgaver.

Først til mølla får tak i godbitene

Vår redaktør Aase E. Jacobsen gleder seg til å ønske deg velkommen i fellesskapet. Foto: Julie H. Amundsen

Som medlem får du første mulighet til å lese Apéritifs populære faste spalter som Ukens vin og Godbiter i pollisten, signert vår redaktør Aase E. Jacobsen. Hennes artikler gjør at vinene som anbefales fort blir utsolgt. Som medlem får du tilgang til artiklene én til to dager før alle andre og dermed kan du sikre deg de gode kjøpene.

I tillegg får du som medlem tips til ekstra spennende viner som kommer til Norge i svært begrenset antall.

Spesielle oppskrifter på matretter og drikke bare til deg

Vår eminente kokk og oppskriftsutvikler Ingunn Felin vil hver uke dele inspirasjon til gode måltider med bakgrunnshistorier og drikkeforslag.

Ingunn Felin er Apéritifs kokk som er klar til å dele matopplevelser med deg. Foto: Julie H. Amundsen

I tillegg får du lese noe bare medlemmer får tilgang til

Du får lese reportasjer om restauranter, barer, mattradisjoner samt tester av vin og annen drikke som krever at du er medlem for å få tilgang til.

Rabatt på «verdens beste vinglass»

Jancis Robinson vil bare ha en type vinglass og det kan du også skaffe deg. Foto: Alun Callender

Vi har inngått avtale med den norske leverandøren av vinglasset til den verdensberømte vinskribenten Jancis Robinson. Hun har sammen med den prisbelønte designeren Richard Brendon laget et vinglass og en karaffel du kan bruke til alle typer viner. Som medlem får en rabatt som monner.

 

Nyhetsbrev hver uke med oppdaterte tilbud

Du får et eget nyhetsbrev hver uke der alle tilbudene til deg er med, men du kan til enhver tid følge med på tilbudene via klubbsidene hvor du også får lese artikler som er forbeholdt deg som medlem.

Intropris til deg som følger oss daglig

For alt dette betaler du en intropris på kun 495 kroner for ett år. Abonnementet løper til det blir sagt opp. Se vilkårene her

Bli medlem i dag og du sparer inn medlemsavgiften allerede ved innmelding

Har du spørsmål, send oss en epost 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen