Ukens vin
Knallkjøp i magnum – og i vanlig flaske

Knallkjøp i magnum – og i vanlig flaske

Denne argentinske klassikeren er nå i toppform, og tilgjengelig også i magnum.
Aase E. Jacobsen
25 Juli 2017 - 14:25

Carrascal 2013 er Bodega Weinerts rimeligste vin i Norge, men har likevel et langt mer seriøst uttrykk enn øvrige rimelige argentinere. Så er den heller ikke en billigvin, men bygd over samme lest som de andre vinene fra Weinert.

Les mer om den spesielle filosofien bak disse vinene

Det betyr viner som har fått noen år før de lanseres, og som ikke minst tåler mange år i flaske. Det gjelder i særlig grad magnumutgaven av denne vinen som er rett og slett knallgod.  

Den er ikke uventet litt mer lukket enn normalflasken. Felles har de det tydelige jordsmonnspreget samt gode bærfrukten. I det hele tatt en veldig klassisk vinstil som sjelden skuffer. Server vinen til sommerens gode grillretter med rødt kjøtt eller spar den til høsten når viltet skal tilberedes. 

Hvis du vil ha tips om flere slike viner, sørg for å registrere deg for våre nyhetsbrev 

  • Produsent:
    Bod. y Cavas de Weinert
    Utvalg:
    Basisutvalget
    Volum:
    0.75l
    Land
    Argentina Argentina
    Område:
    Mendoza
    Pris:
    199.90 kr
    Varenummer:
    3240401
    87 POENG
    Carrascal
  • Produsent:
    Bod. y Cavas de Weinert
    Utvalg:
    Bestillingsutvalget
    Volum:
    1.50l
    Land
    Argentina Argentina
    Område:
    Mendoza
    Pris:
    329.90 kr
    Varenummer:
    3240405
    87 POENG
    Carrascal 2013
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Spareribsene hurtigmarinerer du slik
Dagens rett

Spareribsene hurtigmarinerer du slik

Spareribs kan være på tallerkenen etter 20 minutter om du velger denne hurtigløsningen. fornøyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt
Dagens rett

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt

Å woke maten byr på store valgmuligheter. Også om kjøtt skal være med blant ingrediensene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her