Varm først opp litt av rødvinen og rør ut sukkeret. Ha oppi resten og varm sakte opp. Den må ikke koke.
La stå og trekke et kvarter. Sil fra krydderene og ha oppi mandler og rosiner.
Server straks sammen med pepperkaker eller salt julesnacks.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
kaffedrink som denne blir ikke bedre enn kaffen, altså at det nytter ikke å satse på karskkaffe Her er den morske varianten av til Irish Coffee.
Får du tak i juice av Aroma- eller Gravensten-epler er disse de beste å bruke til denne drinken.
Denne er fylt med en deilig jordbærmousse og med ekstra aroma fra lavendel.
Les hele sakenCrémant de bourgogne er den de fleste drikker når de får et glass crémant i Norge. Bak navnet skjuler det seg mange ulike stiler og opprinnelser fra det som er noen av verdens dyreste steder å dyrke druer. Likevel er prisene moderate.
Les hele sakenStrutsevingen ble veldig raskt klar til å høstes. Akkurat nå plukker du den ute i naturen, en helt gratis og ikke minst utrolig god grønnsak. Og en perfekt erstatning for dyr importert grønn asparges.
Les hele sakenNorge inntar 10. plassen over de dyreste Michelin-menyene – langt bak våre naboland – i en oversikt utviklet av Chef’s Pencil. Det er noe som bør utnyttes til bransjens fordel.
Les hele sakenI dag fyller vi pitabrødet med godt krydret kjøtt på kreolsk vis. Krydderblandingen lager du selv.
Les hele sakenDisse to produsentene er ikke bare eksperter på bobler, men også denne fargen. Og vi snakker ikke om Champagne.
Les hele saken