Skrell eplene, fjern kjernhusene og del opp i båter.
Smelt smør. Visp egg og sukker til eggedosis. Rør smør og melk vekselvis. Bland mel og bakepulver og tilsett.
Vend inn eplebåtene. Fordel jevnt i langpanne. Stekes i 35 min ved 180 grader.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Gi eplekaken et ekstra smakstilskudd. Det gjør du ved å bruke kokos. Garantert en kake du vil bake mange flere ganger.
Eplekake er også den ultimate løsningen for epler som får rynker i for tidlig alder. Denne kaken er utrolig god og serveres oss av Thorbjørnrud Hotell.
Amaretto sour er den mest populære drinken på våre nettsider og nærmest en nasjonaldrink. Når den kommer med prosecco, er den som skapt for nasjonaldagen.
Les hele sakenSemifreddo er en klassisk italiensk iskremdessert som har en annen konsistens enn gelato. Men smaken er like sublim. Og ikke minst lettlaget.
Les hele sakenDenne oppskriften er ikke fullt så mektig som den laget med bare rømme.
Les hele sakenParmaskinke og egg er festutgaven av egg og bacon. Med syltet rødløk på toppen får retten ekstra karakter.
Les hele sakenDen 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Les hele sakenChampagnene til denne produsenten har ikke bare de lekreste etikettene, men er også alltid sikre kort i basisutvalget – og til supre priser.
Les hele saken