En deilig pastarett som du lager på svært kort tid. Pepperoni er med å sette smak så det holder.
En deilig pastarett som du lager på svært kort tid. Pepperoni er med å sette smak så det holder.
La barna ha det litt moro med dekorering av sine egne pizzaer. Det er nemlig porsjonspizza som serveres i denne morsomme oppskriften.
Denne enkle pastaretten kommer du til å elske. Også fordi den er så rask å lage.
Denne enkle pastasalaten er deilig som lett lunsj, eller som tilbehør til grillet kjøtt eller fisk
Disse minipaiene egner seg veldig godt til et koldtbord eller å ha med på tur.
En ekte carbonara skal ha bacon, men røkt skinke er litt mindre salt og fungerer like godt.
Dette er en vri på klassikeren pasta Alfredo. Følg den enkle oppskriften. Den kan fint lages med bare fløte og parmesan.
Denne pizzaen er akkurat så deilig som det du kan få den. Selvsagt kan du variere med både underlag så vel som ingredienser.
Pizza fire årstider quattro stagioni er en av de mest populære kombinasjonene. Med denne vegetarutgaven er det ingen som tenker at den er uten skinke.
Denne pastaretten er lettlaget og veldig god. Og ikke minst bærekraftig om du velger Csom er ASC-sertifisert.
Til din nye favorittpasta trenger du bare 20 minutter og det du har i kjøleskapet. Bacon eller pølse, pepperoni, løk og tomat er det som skal til. Om du vil ha mer kraft, kjører du på med selvvalgt chilikrydder.
En herlig pastasalt med en rekke deilig grønnsaker som gjør både til et deilig måltid. Og ikke minst riktig på vitaminer.
Til denne paien kan du godt bruke rester etter påskens mange måltider.
I Bologna lages retten selvsagt ikke av kjedelig kjøttdeig fra supern og en boks med tomatpuré, men av en rekke ingredienser som får lov til å godgjøre seg en stund før den serveres som en dam midt i en ring av pasta, helst av typen tagliatelle.
Denne salaten metter godt alene, men er ypperlig som tilbehør til fisk eller kjøtt
Innbakt pizza er kjempegodt og med bolognese blir den enda bedre. Her er oppskriften.
Hvis du vil ha en mer mettende pastarett, kan du godt tilsette rester av kylling eller sjømat. Det matcher endivekarakteren godt.