Dagens rett

Bluecheeseburger med coleslaw

Vi starter uken med et enkelt kjøttmåltid. Burgere er også svært lett å bringe med seg. Derfor kan du kanskje vurdere å ta en aldri så liten piknik dersom været tillater det. Du må gjerne også ta med deg rødvinen fra Sør-Afrika som vi synes passer godt til burgerne.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Bluecheeseburger med coleslaw

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4-8 pitabrød
4-8 karbonader av okse, stekt
150 gr TINE Royal blue

Coleslaw:
250 gr spisskål, finsnittet
2 gulrøtter, grovrevet
3 vårløk, finsnittet
1 paprika, i tynne strimler

Dressing:
1 beger TINE Lettrømme
2 ss vineddik
1 ss sukker

Fremgangsmåte

Lag karbonader eller varm de ferdiglkjøpte. Ta pannen fra varmen og legg på en skive blåmuggost på hver burger.

Bland sammen de kuttede grønnsakene. Bland ingrediensene til dressingen og smak den godt til med salt og pepper. Bland grønnsakene forsiktig med dressingen.

Varm pitabrødene og del dem eller server i burgerbrød med coleslaw og salatblad.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen