Diskuter mat og drikke

Still spørsmål til andre lesere, svar på deres eller si din mening om retten du spiste på restauranten i går. Alt i det nye diskusjonsforumet.

Det begynner å røre seg i det nye diskusjonsforumet her på aperitif.no. Nå er det din tur til å skrive innlegg.

En leser gidder ikke lenger bruke kreftene på gjestene som ikke setter pris på maten han bruker timer på å lage.

Vil da ha oppskriften på en kanondessert, har en av leserne lagt den ut.

Foreslå en god italiensk restaurant i Oslo. Leseren har mistet sin favoritt.

Det etterlyses oppskrifter på eplekaker. Post din.

Hei, er det noen som vet hvor (helst i Oslo) jeg kan få kjøpt bringebærpuré?

Hvem kan hjelpe?

Her finner du veien til Forumet (klikk)

Forsiden akkurat nå

Naturvinbar uten merkelapper

Bar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.  Les hele saken

Til toppen