En varm verdensdel, serverer «varm» mat. Greit, Sibir er også Asia. Men på dette kurset tar vi for oss de «hotte» rettene fra de varme asiatiske regionene. Det skal grilles fisk, kjøtt, grønnsaker og frukt, og brukes rikelig med marinader og krydder. I tillegg lærer deltagerne om indirekte og direkte grilling, samt damping på grillen.
Med på laget er Weber Grill Master Svein Iversen, en erfaren kursholder med bakgrunn fra både norsk brun pub og franske stjernerestauranter. I over 30 år har han lært opp både profesjonelle kokker og matinteresserte nybegynnere. Under kurset knuser Svein flere matmyter, og som matkjemi-entusiast sier han selv: «Vet du hva som skjer i maten, vet du hvordan du bør tilberede maten.»

Menyen:
- Dampet Gua Bao boller med woket sopp
- Grillet fiskekake med sweet chili
- Gråtende “tigerbiff” med chilidipp
- Langsomt grillet char siu marinert svinekjøtt
- Grillet Pak Choi
- Kokospannekaker med klissete ananas
- + forskjellige marinader og grillrubs.
- Det beste er den praktiske erfaringen du høster i løpet av et slikt kurs.
Dette får du med:
- Weber Grill Academy grillforkle
- Digitale grilloppskrifter
- Diplom
- Kjennskap til forskjellige grillteknikker og utstyr
- Masse inspirasjon
Det er et begrenset antall plasser - så sikre deg billetter nå!
OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.