Matkurs: Asiatisk BBQ
Foto: (Weber)
Matkurs i Oslo

Matkurs: Asiatisk BBQ

18. oktober inviterer Weber deg til Asiatisk BBQ grillkurs. Det er begrenset antall plasser, så vær rask!
03 September 2025 - 10:54

En varm verdensdel, serverer «varm» mat. Greit, Sibir er også Asia. Men på dette kurset tar vi for oss de «hotte» rettene fra de varme asiatiske regionene. Det skal grilles fisk, kjøtt, grønnsaker og frukt, og brukes rikelig med marinader og krydder. I tillegg lærer deltagerne om indirekte og direkte grilling, samt damping på grillen.

Med på laget er Weber Grill Master Svein Iversen, en erfaren kursholder med bakgrunn fra både norsk brun pub og franske stjernerestauranter. I over 30 år har han lært opp både profesjonelle kokker og matinteresserte nybegynnere. Under kurset knuser Svein flere matmyter, og som matkjemi-entusiast sier han selv: «Vet du hva som skjer i maten, vet du hvordan du bør tilberede maten.»

Dyktige Svein guider deg trygt gjennom kurset. Foto: Weber

Menyen:

  • Dampet Gua Bao boller med woket sopp
  • Grillet fiskekake med sweet chili
  • Gråtende “tigerbiff” med chilidipp
  • Langsomt grillet char siu marinert svinekjøtt
  • Grillet Pak Choi
  • Kokospannekaker med klissete ananas
  • + forskjellige marinader og grillrubs.
  • Det beste er den praktiske erfaringen du høster i løpet av et slikt kurs.

Dette får du med:

  • Weber Grill Academy grillforkle
  • Digitale grilloppskrifter
  • Diplom
  • Kjennskap til forskjellige grillteknikker og utstyr
  • Masse inspirasjon

Det er et begrenset antall plasser - så sikre deg billetter nå!

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

 

Forsiden akkurat nå
Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet
+
Godbiter i pollisten

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet

For den er et av de beste kjøpene i sin prisklasse med fast plass i de 60+ største polutsalgene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Men valpolicella var ikke død
+
Ukens vin

Men valpolicella var ikke død

Denne tilhører en veldig tradisjonell stil som har overlevd all støyen de siste 15 årene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Dette er en av de aller mest historiske burgunderne
+
Godbiter i pollisten

Dette er en av de aller mest historiske burgunderne

Og vi snakker verken om pinot noir eller chardonnay, derimot gamay.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Noen klassikere blir aldri feil - denne gir både god vin og lav pris
+
Ukens vin

Noen klassikere blir aldri feil - denne gir både god vin og lav pris

Denne pinot grigioen er en klassiker som har vært med oss i et par tiår. Og prisen er fortsatt veldig god.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Matkurs: Bli en grillmester
Matkurs og vinkurs
Matkurs i Oslo

Matkurs: Bli en grillmester

25. oktober inviterer Weber deg til et amerikansk grillkurs. Perfekt for deg som vil løfte grillferdighetene til neste nivå!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

450 rødviner testet: Dette er de mest fantastiske av septembers store tilskudd av nytt rødt
+
Tester

450 rødviner testet: Dette er de mest fantastiske av septembers store tilskudd av nytt rødt

Om du frykter høsten, er trøsten at det er veldig mye godt rødt som lanseres i september.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her