Dagens rett

Finnbiff med ostesaus

Frossen finnbiff er nær sagt alltid å finne i frysedisken. Under jakta er selvsagt ferskt kjøtt å foretrekke, men vi skal nok klare oss likevel. Spesielt når vi kan nyte de gode vinene.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Finnbiff med ostesaus

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

500 g finnbiff
1 ts salt
½ ts pepper
150 g sopp evt. hermetiske
1 beger baconost, 200 g
2 dl kjøttkraft

Fremgangsmåte

Surr halvtint finnbiff i en varm panne. Dryss over litt salt og pepper. Vær forsiktig med saltet, da osten er litt salt.

Tilsett sopp skåret i skiver eller båter og la dem surre med. Ha i ost og kraft og rør forsiktig til osten har smeltet.

La gryten surre på svak varme til alt er godt blandet. Smak til med finhakkede urter som f. eks. timian.

Server med nykokte poteter, rosenkål og rørte tyttebær.

For å gjøre retten ekstra god, kan man sprøsteke baconskiver og legge på toppen.

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen