Kok opp vann og grønnsaksbuljongterninger. Eller bruk grønnsakskraft.
Kutt grønnsakene i terninger men hold tilbake noen blomkålbuketter til pynt. Disse kokes 2 minutter separat sammen med litt nykål som også brukes som pynt.
Ha alle grønnsakene i foodprosessoren og kjør til de er findelt. Ha massen i grønnsakskraften og la det koke 4-5 minutter.
Ha grønnsakene og noe av væsken tilbake i foodprosessoren sammen med creme fraiche og kjør suppen til den er helt glatt. Hell tilbake i kjelen og bland godt. Smak til med salt og pepper. Hold varmt til servering.
Server med en persilledryss og reddikskiver samt blomkålbukettene og nykålbladene.
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her finner du mange flere deilige supper
Her får du svært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev