Artikkel | Produktnavn | Salgspris | Butikk | Antall flasker |
558107 | Ch. Lanessan 1983 3 ltr. | 2 479,50 | Oslo, Aker Brygge | 6 |
559707 | Ch. Lanessan 1986 5 ltr. | 3 817,50 | Oslo, Aker Brygge | 10 |
559807 | Ch. Lanessan 1990 6 ltr. | 4 365,50 | Oslo, Aker Brygge | 1 |
1921207 | Ch. Lanessan 1978 6 ltr. | 4 530,50 | Oslo, Aker Brygge | 1 |
1921307 | Ch. Lanessan 1985 5 ltr. | 3 889,50 | Oslo, Aker Brygge | 4 |
1921407 | Ch. Lanessan 1985 6 ltr. | 4 442,50 | Oslo, Aker Brygge | 3 |
1921507 | Ch. Lanessan 1988 6 ltr. | 3 394,50 | Oslo, Aker Brygge | 1 |
1921607 | Ch. Lanessan 1983 6 ltr. | 4 442,50 | Oslo, Aker Brygge | 14 |
1922705 | Ch. Lanessan 2011 1,5 ltr. | 509,10 | Hamar | 2 |
1922801 | Ch. Lanessan 2011 | 250,20 | Sandnes, Sentrum | 10 |
1925507 | Ch. Lanessan 1986 6 ltr. | 4 360,50 | Oslo, Aker Brygge | 1 |
9935001 | Ch. Lanessan 2001 | 264,50 | Oslo, Aker Brygge | 8 |
Lanessan på spesialpolene
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Det mest spennende er eksperimenter med sider og drueskall, smakstilsatt mjød og porter laget som i 1864
I spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele sakenGi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele saken