Dagens rett

Nå blir det fart på svinekotelettene

Svinekoteletter behøver slett ikke være kjedelig. I denne oppskriften har de fått spicy følge som setter spor.

Det er ingen grunn til at koteletter trenger å være kjedelig å server, for de kan serveres på så utrolig mange forskjellige måter.

Flere deilige retter med koteletter finner du her

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Svinekoteletter med hot kålsalat

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

4 koteletter av svin
2 ss olje
½ ts salt
¼ ts pepper

Hot kålsalat:
1 liten hodekål
1 rødløk
1 rød chili
1 grønn chili
2 ts spisskummenfrø

Fremgangsmåte

Skjær noen hakk i fettranden på kotelettene, da blir det lettere å steke dem jevnt. Krydre kotelettene med salt og pepper.

Brun kotelettene på sterk varme i en stekepanne med nøytral olje, 2-3 minutter på hver side. La kotelettene ettersteke på svakere varme i ca. 5 minutter.

Hot kålsalat:
Skjær hodekål og rødløk i strimler. Rens chili og skjær den i skiver.

Fres chili og spisskummen raskt i en stekepanne med litt olje. Ha strimler av hodekål og rødløk i pannen og fres til grønnsakene er møre, 4-5 minutter.

Server stekte koteletter av svin med hot kålsalat.

Flere retter med koteletter

Tips: Chili renser du ved å dele de i to på langs, fjern stilk, frø og skillevegger, og skjær den opp i skiver. Bruk gjerne engangshansker når du renser chili.

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen