Dagens rett

Pestomarinert kalkunfilet med spagetti og fylt sopp

Bruk grillen så ofte du bare orker fremover. Det er dessverre en relativt forsvinnende liten del av året du har mulighet til å hygge deg med den flersidige glede grillritualet gir. Og til grillsmaken passer en italiensk sangiovese helt utmerket.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Pestomarinert kalkunfilet med spagetti og fylt sopp

Antall porsjoner

4

Ingredienser

2 pakker Prior Pestomarinert kalkunfilet
fersk sjampinjong
1 pakke spagetti
1 glass med pesto
2 båter hvitløk
4 ss olje
3 ss timian
½ finhakket chili

Fremgangsmåte

Lag en blanding av finhakket timian, hvitløk og chili og bland alt dette sammen med olivenolje. Fyll soppen med blandingen.

Legg soppen i folie på grillen i ca. 15 minutter.

Legg de ferdig marinerte kalkunfiletene på grillen og stek dem i ca. 3 minutter på hver side.

Kok pasta og bland inn pesto når spagettien er ferdigkokt.

Ved servering kan du godt træ de fylte soppene på spyd og legge dem på tvers over tallerkenen.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen