Dagens rett

Reker quesadilla

Lett og friskt blir det når reker sammen med masse grønnsaker og urter danner basis for dagens rett. Og enda friskere blir det med dagens drikkeforslag.

Reker quesadilla

Antall porsjoner

4

Ingredienser

400 g rensede reker
1 liten finhakket løk
1 presset hvitløkbåt
½ rød paprika i terninger
½ gul paprika i terninger
¼ ts chilipulver eller ½ frisk chili
8-10 stk tortillas eller lomper
150 g norvegia eller jarlsbergost
margarin
salt
frisk koriander
1 lime
noen friske salatblader
ev. 1 avocado

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 200 grader.
Surr løk og hvitløk i margarin til løken er blank, la det avkjøles. Tilsett finhakket chili og paprika i terninger. Smak til med litt salt.

Bland rekene med grønnsakblandingen.

Fordel fyllet på ene halvdelen hver tortillas, strø reven ost over og brett den andre halvdelen over. Stekes i litt olje på stekepanne til osten er smeltet, 2-3 minutter på hver side.

Anrettes med salatblader, et par tynne skiver lime, et par avocadosbåter og litt frisk koriander.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

//]]]]>
]]>  
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Du velger selv om du vil dele noen av dine oppskrifter med andre brukere av Min Kokebok.

I tillegg har du full tilgang på samtlige oppskrifter i Apéritifs Kokebok samt Dagens rett og kan dermed ved ett enkelt tastetrykk legge enhver av disse oppskriftene inn i din egen kokebok. Straks du har logget deg inn på tjenesten får du opp et nytt valg for dette under samtlige oppskrifter i kokeboka, bartender og Dagens rett. Enkelt og greit. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen