Dagens rett

Rødmende makrell

Makrellsesongen er her, og med den følger gode oppskrifter på denne flotte råvaren. Vin er mer enn vanskelig til makrell, men kraftig øl passer derimot svært godt.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Rødmende makrell

Antall porsjoner

4

Ingredienser

600 g makrellfileter
4 ss hakket dill
4 ss hakket, syltet rødbete
1 dl rødbetlake
¼ ts pepper
1 ts salt

Fremgangsmåte

Dryss salt og pepper over makrellfiletene. Legg to og to fileter sammen med dill og rødbeter mellom.

Kok opp røbetelaken i en dyp stekepanne. Legg filetene i side om side, kok opp og la fisken trekke til den er gjennomkokt, ca. 10 minutter.

Server den rødmende makrellen med kokte poteter og en frisk salat.

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen