Dagens rett

Wraps med uer

Uer er en usedvanlig flott fiskeart når man skal velge råvare for smaksrike middager. Imidlertid tør vi påstå at de færreste har benyttet uer til wraps. To ganske ulike hvitviner er vårt vinvalg til retten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Wraps med uer

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4 stk små uerfileter uten skinn

Aioli:
2 eggeplommer 1 ss sitronsaft
1-2 dl olivenolje
2 pressede hvitløksbåter

Tilbehør:
lompe eller tortilla
ruculasalat
2 tomater i skiver

Fremgangsmåte

Stek uerfileten i varm panne i litt olivenolje. Dryss over salt og nykvernet pepper.

Aioli:
Kjør eggeplommer, sitronsaft og hvitløk i en foodprocessor. Spe med olivenolje. Smak til med salt og pepper.

Legg litt ruculasalat på en lompe eller tortilla. Legg på den varme fisken og en stor skje med aioli. Legg på skiver eller biter av tomat og rull lompen forsiktig sammen. Server som håndmat eller på tallerken.

Tips:
Lag en enkel aioli av majones og presset hvitløk. Smak til med sitronsaft og ev salt og pepper.

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen