Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Her er en enkel oppskrift på hvordan du får mye smak ut av det deilige kjøttet.
Her finner du mange oppskrifter med elgHer finner du deilige retter med vilt
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Auden Andersen
Til 17. mai har vi en tendens til å handle inn for mye. Men fortvil ikke, det er nok av oppskrifter som trenger rester.
En skalldyrsalat som dette smaker vidunderlig godt, uten de store bestrebelsene.
Mannen bak Sesto Senso Academy som så langt har utdannet 350 bartendere, er dermed Norges beste bartender 2024.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Rester av fenalår er perfekt å bruke i en varmrett - denne varianten er veldig lettlaget og med ingredienser du har i husert.
Få nyeste oppskrifter og nyheter rett i din innboks.
Legg oppskrifter i din egen kokebok og legg til dine egne notater og ingredienser.
Vi vet hva som er best til lammelår, spaghetti og grillet laks.
Se våre nyeste øl-, vin- og brennevinstester.