Drøm deg bort til varmere strøk sammen med denne greskinspirerte gryteretten.
Drøm deg bort til varmere strøk sammen med denne greskinspirerte gryteretten.
Taco med byggryn og kjøttdeig gir ekstra digg tyggemotstand. Byggrynet gjør at du sparer både miljø og lommebok, og får igjen i sunnhet.
Med denne oppskriften på Beef Wellington vil du garantert imponere middagsgjestene. Denne retten gjør seg godt på festbordet. Saftig indrefilet innbakt i sprø butterdeig smaker ikke annet enn fantastisk. Retten krever godt med tid og presisjon, men er noe alle kan få til. Vi garanterer at du vil høste lovord fra gjestene.
Denne hjortesteika viser til fulle at vi har med en stjernekokk å gjøre, nemlig Arne Brimi. Lettforståelig og så enkelt at selv familiens yngste klarer det.
fordelen med denne retten er at den tiden maten skal godgjøre seg på ovnen, passer den seg selv, og sprer sine liflige dufter til hele huset.
Lag en litt annerledes Wellington. i Denne skal du bruke hjortekjøtt. Tilbehøret, en deilig einerbærsaus, setter et deilig preg på retten.
Biff av indrefilet smker fortreffelig året rundt, men når den før følge av Parma-skink rotgrønnsaker og en smaksintens urteolje, blir det virkelig fest.
Prøv kokkelandslagets Gunnar Jensens grillet hval med syltet potet, bakt sellerirot og rømmesaus med ramsløk. Enkel å lage, og smaker himmelsk.
Du kan skjære biffen i porsjonsstykker og grille dem hver for seg. Da må du være ekstra påpasselig med tiden. Tilbehøret skal også grilles. Gled deg.
Det er faktisk veldig enkelt å lage sine egne pølser som disse deilige du får oppskriften på her. Dessuten mange gode råd på veien.
Om alle trår til så lager dere sammen en tre-fire småretter som sammen utgjør et tapasbord. Forslag får du i oppskriften.
Restene av påskelammet trylles fram til saftig og smaksrik kebab med denne enkle oppskriften.
Lammecarré er skikkelig festmat. Den grønne urteskorpen ser dramatisk ut mot det rosa og møre lammekjøttet, og smaker uimotståelig. I tillegg er oppskriften enkel å både opp- og nedskalere til både èn, to eller mange.
Langtidsgrillet lammebog eller lammestek om du vil, må du prøve. Med tilbehøret gjør det måltidet til en kulinarisk opplevelse.
Norges aller beste fast-food - reinskav med asiatisk touch i burgerbrød.
Det blir ikke stort bedre enn klassisk biff tartar. Men med russisk størkaviar og gressløkmajones blir denne ikoniske retten tatt til nye høyder.
Her kombinerer du det deilige reinskavet med tortilla og masse annet godt.
Det er på tide at alle skjønner at også honningbakte gulrøtter, hvit asparges, rosenkål og purreløk trives over glødende kull.
Beouf Bourginon er herligsk fransk. Den perfekte selskapsrett, når det skal slås litt ekstra på stortromma. Den kan helt fint lages i god tid i forveien, da smaker den enda bedre.
Disse lammekebabene er super saftige og smaker deilig av aromatisk krydder og friske urter. Granateple-tzatizkien er litt søt og fantastisk forfriskende. Prøv denne oppskriften neste gang du drar frem grillen.
Gyros er smaken av Hellas. Velmarinert og saftig svinekjøtt, grilles til perfeksjon og smaker nydelig friskt sammen med tzatziki og sprø salat. Pakket inn i deilig mykt gresk pita-brød er dette en av de virkelig gode smaksopplevelsene.