En smaksrik vri på klassikeren piccata milanese som kan lages med kalv, svin eller kylling.
En smaksrik vri på klassikeren piccata milanese som kan lages med kalv, svin eller kylling.
En okseskank som får marinere seg i masse krydder og godgjøre seg over natten i steikeovnen kan ikke annet enn å smake digg.
Denne retten er fantastisk i det den klarer seg nesten selv, og du får utrolig saftige og smaksfulle koteletter på denne måten.
Kotelettspyd på grillen med en smakfulle asiatiskinspirerte potetsalat ved siden av smaker fortreffelig.
Det kreolske kjøkken er velkjent for sine smaksrike retter. Med denne oppskriften lager du en fristende jambalaya på veldig kort tid.
Lag en deilig og enkel viltgryte med reinskav. Det tar ikke mer enn en drøy halvtime.
Lammegryte passer utmerket som søndagsmiddag. Seco de Cordero – er peruviansk lammegryte og den svært smaksrik.
Dette er garantert en rett som får bein å gå på. Du kan servere de ved siden av kjøtt eller fisk. De duger også som en liten godbit når det måtte passe.
Har du ikke fryseren full av elgkjøtt, er ikke alt håp ute. Denne gryteretten med kremet elgkjøtt kan lages med alle typer viltkjøtt – så vel som storfe eller lam.
Erter kjøtt og flesk er norsk tradisjonsmat med lange og masse smak. Det salte kjøttet kan være lettsaltet lammekjøtt eller svinekjøtt.
Tacokjøttboller smaker veldig godt. Når du blander potetmos og grønnsaker og har salsa til da blir det jubel rundt bordet.
Denne retten passer like godt til fest, på grillbuffeten, som en rask middagsrett i en travel hverdag. Da blir det fest midt i uka.
Tataki av hval er hurtigstekt kjøtt med rå kjerne skjært i tynne skiver. Med spicy ponzusaus er dette nydelig.
Peposo er en veldig gammel toscansk tradisjonsrett som bruker samme vin i maten som i glasset.
Denne amerikanske favoritten kan bli din også. Kjøttboller, tomatsaus og smeltet ost i brød. Nam.
Rosastekt hjortefilet smaker himmelsk. Server den med sellerirotpuré, sopp og unn deg et glass rødvin til.
Enkel og frisk oppskrift på lammekoteletter med den italienske urtemiksen gremolata, her kan du velge nesten hvilket som helst tilbehør
Kålruletter er en av Ukrainas mest populære og tradisjonsrike retter. Akkurat som i Norge.
Denne måten å tilberede kjøtt og grønnsaker på er unik for Ukraina og en gammel tradisjon.
Reinsdyrkjøtt er særdeles mørt og magert. Med sin kraftige viltsmak gleder du alle rundt bordet.
Noen tenker på dette som østerrisk hverdagsmat, men det er i så fall en delikatesse kamuflert som hverdagsmat for retten er mektig god.