Kjøttdeig

oppskrifter.webp
  • 30 minutter

    Taco med byggryn og kjøttdeig gir ekstra digg tyggemotstand. Byggrynet gjør at du sparer både miljø og lommebok, og får igjen i sunnhet.

  • 1 time 30 minutter

    Denne paioppskriften har alt det familiens store og små elsker, nemlig meksikanskinspirerte smaker, kjøtt- og ostesaus.

  • 30 minutter

    Danskene er virkelig mestre med kvernet kjøtt, og denne enkle oppskriften med frikadeller og med grov pesto er både rask og proppfull av smak.

  • 1 time

    Du bør prøve denne retten med squash. I denne oppskriften gir vi den selskap av karbonadedeig og noe de fleste av oss spiser daglig. Slik blir den enda bedre.

  • 40 minutter

    Om du så bare har 20 minutter, kan vi love en god og het opplevelse med chili con carne. Legger du på ytterligere 20 minutter, får du selvsagt enda mer for innsatsen.

  • 20 minutter

    Denne burgeren med smak av varmere strøk er skikkelig retro. Lag den på en ny måte og du får grillet hawaiiburger. Enkel oppskrift.

  • 30 minutter

    Med enkle grep kan du gjøre en tradisjonell rett om til noe nytt og spennende. Prøv de tradisjonelle kjøttbollene med masse godt krydder og kremet potetpuré.

  • 40 minutter

    Millionbøf er en dansk gryte med kjøttdeig og er veldig barnevennlig. Denne retten kan serveres med poteter, potetmos, pasta eller ris.

  • 20 minutter

    Du behøver ikke reise helt til Hawaii får å smake denne burgeren. Du lager den enkelt på grillen.

  • 30 minutter

    Legg en burger på grillen og du kan nyte i løpet av får minutter. Lag den deilige sausen vi foreslår. Alt du har å gjøre er å følge denne deilig oppskriften.

  • 15 minutter

    Du lager enkelt dine egne burgere. Fyll på med det du liker best til, og hamburgerbrød etter Hellstrøms oppskrift.

  • 20 minutter

    Travle dager betyr veldig ofte lettvinte og raske måltider. Derfor skal du lage et måltid som passer inn. Nemlig superraskt å lage og samtidig tilsvarende godt og mektig.

  • 15 minutter

  • 15 minutter

    Hjemmelagete karbonader med løk er en klassiker vi aldri går lei av. Spesielt siden oppskriften er så lett å lykkes med. Det tar deg 15 minutter å bli helt.

  • placeholder
    20 minutter

  • 20 minutter

    Kjøper du kjøttkaker i butikken blir de langt mer spennende om du "pimper" dem litt opp som i denne oppskriften.

  • 30 minutter

    Kjøttkaker med brun saus og ertestuing eller kålstuing er veldig manges favoritt. Her får du oppskriften med tilbehøret som er enkelt å få til.

  • placeholder
  • 40 minutter

    Empanadas er chilensk nasjonalrett og derfor velegnet som festmat også her. Siden retten er lett å servere og spise, er den super hvis det er mange til bords.

  • 30 minutter

    Velsmakende gryteretter som er lette å lage og med en mengde av spennende smak.

  • 20 minutter

    Det er enkelt å lage kjøttboller. De persillestuede rotgrønnsakene er også enkle å lage, og gjør retten kjempegod. Du trenger ikke noe saus til.

Forsiden akkurat nå
Spekemat hører med på 17. mai. Her er alle de gode tipsene
Guide
Spekemat tips oppskrifter

Spekemat hører med på 17. mai. Her er alle de gode tipsene

Enten du skal feire sommeren, bursdag eller bare be noen venner på et hyggelig lag, er spekemat - lettvint og godt som det er, bedre egnet enn det meste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Disse festkakene kan alle klare til 17. mai
Guide
Oppskrifter på festkaker

Disse festkakene kan alle klare til 17. mai

Hvem har sagt at de festkaker må være kompliserte? Her er en rekke enkle oppskrifter fra Kvæfjordkake og Pavlova til kransekake og kringle, som kommer til å gjøre den store festen enda større.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når asparges er for dyrt, går du for selvplukket strutseving - helt gratis

Strutsevingen ble veldig raskt klar til å høstes. Akkurat nå plukker du den ute i naturen, en helt gratis og ikke minst utrolig god grønnsak. Og en perfekt erstatning for dyr importert grønn asparges.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Nå er det dokumentert: Norge har noen av de rimeligste luksusmenyene

Norge inntar 10. plassen over de dyreste Michelin-menyene – langt bak våre naboland – i en oversikt utviklet av Chef’s Pencil. Det er noe som bør utnyttes til bransjens fordel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Stekt eller grillet fisk blir ekstra sommerlig med tilbehør av fruktig salsa og couscous
Dagens rett

Stekt eller grillet fisk blir ekstra sommerlig med tilbehør av fruktig salsa og couscous

Grillet fisk er perfekt som vårlig middagsmat, spesielt i disse dager hvor vi kan forvente oss å få besøk av den skinnende varme sola.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vellykket 17. mai
Guide
Oppskrifter 17. mai

Slik lager du en vellykket 17. mai

Vi gir deg de gode tipsene og et knippe oppskrifter på alt fra forretter til kaker og godt drikke for den store dagen.

Les hele saken