Dagens rett

Sett løvbiffen i Italia-stemning

Med dagens middagsoppskrift blir det fest med italiensk slagside.

Løvbiff er en lettvint løsning når tiden er knapp. Men at den er lettvint, behøver ikke bety mindre smak. Denne oppskriften har det som trengs. Og alle elsker smaken av Italia.

Her er en annen vri på løvbiffen

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
 

Løvskiver med mozzarella

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

4 tynne skiver av ytrefilet, à ca. 50 g
½ ts hot beauty spice-krydder
½ ts salt
1 rund mozzarellaost i skiver
Salsa:
1 finhakket tomat
½ finhakket rødløk
½ finhakket avokado
1 båt finhakket hvitløk
2 ss finhakket basilikum
1 ss sitronsaft
1 ss dijonsennep
3 ss god olivenolje
¼ ts salt
¼ ts pepper

Fremgangsmåte

Bland sammen alle ingredienser til salsaen. La det stå og trekke mens du lager resten.

Krydre kjøttet, og stek det pent brunt på begge sider i stekepannen, ca. ½ minutt på hver side.

Skjær mozzarella i skiver.

Anrett kjøtt og mozzarella lagvis med salsa mellom lagene.

Server med godt og spennende brød.

Tips: Prøv gjerne å krydre kjøttet med andre sterke kryddersorter, som f.eks. peppermix.
 

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen