Bli abonnement på Apéritifs Mat og vinklubb og oppnå store fordeler!

Hvis du allerede er abonnent Logg inn




Faste fordeler
Full tilgang til alle plussartikler 1
Full tilgang til alle plussartikler

Som abonnent hos aperitif.no får du full tilgang til alle plussartikler. Da kan du lese om alt fra spennende restauranter i inn- og utland og verdens beste produsenter av vin, brennevin og øl til vintips og tester. Mange nye saker hver uke.

Rabatt på kurs og vinsmakinger 2
Rabatt på kurs og vinsmakinger

Ønsker du å lære mer om vin eller oppleve vin sammen med mat i toppklassen? Med abonnement hos Apéritif får du rabatterte priser på alle våre kurs, vinsmakinger og middager. Du vil også motta spesialinvitasjoner til eksklusive eventer kun for abonnenter.

Vinanbefalinger, polnyheter og tester 3
Vinanbefalinger, polnyheter og tester

Som abonnent hos aperitif.no vil du motta eksklusive tips i form av vinanbefalinger, polnyheter og tester. Du vil ha tilgang til grundige artikler om de beste vinene og de nyeste trendene på markedet. Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å forbedre din vinforståelse og -opplevelse.

Rabatt på vinutstyr 4
Rabatt på vinutstyr

Aperitif.no gir sine abonnenter rabatt på utvalgt vinutstyr, inkludert vinglass, karafler, kjølere og mye mer. Som abonnent vil du ha tilgang til spesialtilbud og eksklusive produkter fra noen av de mest anerkjente merkene på markedet. Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å få en enda bedre vinopplevelse.

Magasinet digitalt flere ganger i året 5
Magasinet digitalt flere ganger i året

Apéritif sitt magasin er Norges ledende gastronomiske magasin, med en høy standard for journalistikk og innhold. Som abonnent vil du ha en unik tilgang til eksklusive artikler om mat og drikke fra noen ledende skribenter i inn- og utland. Magasinet har en verdi på 998 kr pr år, men alle abonnenter får full tilgang til magasinet digitalt. Velger du Komplett-abonnement, får du magasinet også levert hjem til deg.

Med magasinet i postkassen flere ganger i året, vil du aldri gå glipp av de nyeste trendene og den siste utviklingen innen gastronomi i Norge og resten av verden.

Gratis onlinekurs 6
Gratis onlinekurs

Aperitif.no gir sine Komplett-abonnenter gratis onlinekurs om vin, øl og barmiksing fra noen av Norges beste eksperter. Se videoer om alt du trenger å vite om vin, øl og drinkmiksing, når du selv velger det. Kursene inkluderer alt fra grunnleggende til mer avanserte teknikker og kunnskap. Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å forbedre dine ferdigheter på drikkefronten.

Magasinet Apéritif i posten verdi 998,- 7
Magasinet Apéritif i posten verdi 998,-

Som komplettabonnement får du Apéritifs lekre papirmagasin i posten flere ganger i året. Her finner du spennende artikler om mat og drikke fra fjernt og nært. Ingenting er bedre å nyte en søndag med kaffen i hånda og magasinet i fanget.

Forsiden akkurat nå
Med kveitecarpaccio til forrett er suksessen sikret
Dagens rett

Med kveitecarpaccio til forrett er suksessen sikret

Den er utrolig lettlaget og umulig å ikke like.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Helgrillet entrecôte er grillsesongens høydepunkt
Dagens rett

Helgrillet entrecôte er grillsesongens høydepunkt

Inviter til et skikkelig festmåltid og server det saftigste, møreste kjøtt rett fra grillen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol
+
Godbiter i pollisten

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol

Den holder bare 12 prosent alkohol og finnes som en überkul usvovlet utgave.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris
+
Ukens vin

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris

Med 12,5 prosent alkohol og under 3 gram restsukker samt fravær av smør og toast er denne vinen rustet til kamp - og til en pris som er lavere enn hos produsenten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gi kotelettene en italiensk vri
Dagens rett
Koteletter og pasta med oliven og kapers

Gi kotelettene en italiensk vri

Det er ikke så mye som skal til for å gjøre svinekoteletter til et festmåltid - og det midt i uka. Følg denne enkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

En jordbærmartini har selve essensen av sommer - godt hjulpet av litt vanilje
Ukens drink

En jordbærmartini har selve essensen av sommer - godt hjulpet av litt vanilje

Røde og fristende ligger de i butikken - friske jordbær er også en utrolig base for denne herlige martinien

Les hele saken