Nyhetsbrev
Slik får du rask tilgang på nyhetene: Abonner på våre nyhetsbrev

Slik får du rask tilgang på nyhetene: Abonner på våre nyhetsbrev

Apéritif har syv forskjellige nyhetsbrev du kan abonnere på. Slik får du nyhetene fra Norges største nettsted om mat og drikke rett i innboksen.
01 Desember 2019 - 12:00

Apéritif sender ukentlig ut syv forskjellige nyhetsbrev. Du velger selv hvilke nyhetsbrev du ønsker å abonnere på.

Dette er temaene:

● Ukens nyhetsbrev kommer på søndager. Det summerer opp de mest leste sakene fra uken som har gått. 

● Kurs er for deg som er interessert i å lære mer og som vil ha førsterett til de mest spennende tilbudene. Apéritif arrangerer minst to kurs i uken: vinsmakinger, middager med vinprodusenten til stede, korte og lengre kokkekurs samt en rekke andre spennende arrangementer.

● Dagens rett gir deg dagens oppskrift alle dager unntatt søndag. Lørdagens e-post inneholder helgens retter, altså både lørdag og søndag.

● Ukens vin  er en veldig populær tjeneste. E-posten kommer hver tirsdag,. Det gir deg et forsprang når du vil kjøpe vinen vi foreslår, samtidig som du rekker å bestille den til helgen. Krever abonnement på Apéritifs Mat- og vinklubb.

● Ukens drink blir du tipset om på fredager. Med andre ord; helgens lekreste drink - rett i din egen e-postkasse.

● Godbiter i pollisten . Hver onsdag får du presentert én eller flere nye godbiter i den største og beste vindatabasen her i landet, Apéritifs Polliste.
Krever abonnement på Apéritifs Mat- og vinklubb.

● Ukens kake . Hver torsdag mottar du en rykende fersk kakeoppskrift. Perfekt for helgens kaffekos.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen
Dagens rett

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen

Makrell i tomat er litt sånn hat-elsk, men når makrellen kommer i en sennepssaus, får pipa en annen lyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her