Dagens rett

Finnbiffgryte med sopp og oliven

Med så mye deilig sopp i skogen tyvstarter vi jaktsesongen og serverer en viltgryte med en vri.

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Finnbiffgryte med sopp og oliven

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

600 gr reinskav, eller elgskav
200 gr sjampinjong
3 ss smør, til steking
1 ts salt
½ ts nykvernet pepper
3 dl crème fraîche
1  grønnsakbuljongterning
1 ½ dl vann
1 dl finhakkete krydderurter, f. eks. rosmarin eller timian
2 dl oliven
1 dl tyttebær

Fremgangsmåte

Brun kjøttet i smør i panne sammen med sopp kuttet i skiver. Dryss på salt og pepper.

Tilsett crème fraîche og vann. Smuldre buljongterningen i. La gryten småkoke et par minutter.

Klipp over kryddergrønt og tilsett oliven og tyttebær.

Server med ris evt godt brød.

Sendt inn av

Foto: TINE

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen