Dagens rett

Jarlsbergsalat med eple og fennikel

En spennende kombinasjon av norske delikatesser med en fransk touch er herlig forfriskende på varme dager.

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Jarlsbergsalat med epler og fennikel

Antall porsjoner

2

Ingredienser

100 gr Jarlsberg Original , i terninger
1 rødt eple
1 liten fennikel
½ rødløk
1 appelsin
2 ss rosiner

Marinade:
1 ss olivenolje, extra virgin
1 ss gressløk, finhakket
½ chilipepper, renset og finhakket
Saft av ½ lime
salt og pepper

Fremgangsmåte

Press saften ut av limen, og bland den sammen med alt til marinaden.

Del fennikel i to og kok i lettsaltet vann i 2-3 minutter. Avkjøl i kaldt vann.

La fennikelen renne godt av seg og skjær så i tynne skiver. Finnhakk eplet. Skjær skinnfrie båter av appelsinkjøttet.

Bland alt til salaten i en salatbolle og hell over marinaden.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen