Dagens rett

Pakk inn fisken - og bli positivt overrasket

Denne fiskepakken kommer til å bli familiens nye fiskefavoritt. Enkelt og svært så rask å lage. Her er oppskriften.

Det å pakke opp middagen gir den det lille ekstra og skaper feststemning selv på en tirsdag. Dette er også en fin måte å ta med seg mat når middagen skal nytes et annet sted, for å få den siste finishen enten på andres kjøkken eller også utendørs. På denne tiden av året er det kanskje bare de mest ihuga friluftsentusiastene som går for den løsningen.

Her kan du registrere deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Skattekiste med steinbit, sei og laks

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

200 g steinbitfilet, uten skinn og bein
200 g laksefilet, uten skinn og bein
200 g seifilet, uten skinn og bein
1 gulrot
1/4 brokkoli
12 sukkererter
12 cherrytomat
1 ss olje
1 ts salt
1/2 ts pepper
4 ark aluminiumsfolie
Tilbehør
lettrømme
sitron

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 200 grader.
Skjær fisken i ca. 2 cm store terninger.
Vask og rens gulrot, brokkoli og sukkererter, og skjær dem i tynne skiver eller tynne strimler.
Del cherrytomatene i to.
Pensle aluminiumsfolie med olje.
Legg et utvalg av grønnsaker på folien.
Legg fisketerninger over grønnsakene og dryss på salt og pepper.
Brett sammen folien og legg pakkene på et stekebrett.
Stek pakkene midt i stekeovnen i 8-10 minutter.
Åpne og sjekk at fisken er klar.
Ha gjerne litt rømme eller ferdig saus og noen dråper presset sitron oppi folien før steking eller ved servering.

Tips:

Denne retten kan også brukes som turmat og stekes på grill eller bål.

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen