Dagens rett

Quesadilla med hyse

Vi går ikke av veien for å anbefale deg nye og i særdeleshet spennende retter. Se bare på dagens forslag der den lekre fisken benyttes med tortilla. Drikkeforslag følger selvsagt med.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Quesadilla med hyse

Antall porsjoner

4

Ingredienser

600 g filèt av hyse
1 stor rød paprika
1 liten purre
4 - 6 stk tortillas
1 ts paprikapulver
½ ts salt
½ ts pepper
½ dl olivenolje/smør
200 g reven jarlsbergost

Tilbehør:
mild tacosaus

Fremgangsmåte

Sett stekeovn på 190 grader.
Rens paprika og purre og skjær i tynne skiver.

Del fisken i biter og dryss med paprikapulver, salt og pepper. Varm olje/smør i en stekepanne. Stek fisken ved middels varme 2 -3 minutter. Tilsett paprika og purre og eventuelt mere krydder. La det hele surre i pannen til grønnsakene er møre.

Legg tortillas utover en stekeplate og legg fisk/grønnsakblandingen på halvdelen av hver tortillas. Dryss et lag med ost over. Stek i stekeovn til osten smelter, ta ut og brett hver tortillas i to. Server med salsa.

Tips:
Bruk det krydderet du liker og de grønnsakene du har.

Sendt inn av

Foto: David N. Teummler

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen