Slik får du rask tilgang på nyhetene: Abonner på våre nyhetsbrev helt gratis

 Nyhetsbrev.1195x673.jpg [139.37 KB]

 

Apéritif sender ukentlig ut åtte forskjellige nyhetsbrev. Du velger selv hvilke nyhetsbrev du ønsker å abonnere på.

Dette er temaene:

● Ukens nyhetsbrev kommer på søndager. Det summerer opp de mest leste sakene fra uken som har gått. 

● Kurs er for deg som er interessert i å lære mer og som vil ha førsterett til de mest spennende tilbudene. Apéritif arrangerer minst to kurs i uken: vinsmakinger, middager med vinprodusenten til stede, korte og lengre kokkekurs samt en rekke andre spennende arrangementer.

● Dagens rett gir deg dagens oppskrift alle dager unntatt søndag. Lørdagens e-post inneholder helgens retter, altså både lørdag og søndag.

● Ukens vin  er en veldig populær tjeneste. E-posten kommer hver tirsdag,. Det gir deg et forsprang når du vil kjøpe vinen vi foreslår, samtidig som du rekker å bestille den til helgen.

● Ukens drink blir du tipset om på fredager. Med andre ord; helgens lekreste drink - rett i din egen e-postkasse.

● Godbiter i pollisten . Hver onsdag får du presentert én eller flere nye godbiter i den største og beste vindatabasen her i landet, Apéritifs Polliste.

● Ukens kake . Hver torsdag mottar du en rykende fersk kakeoppskrift. Perfekt for helgens kaffekos.

 ● Horecanett . Annenhver torsdag mottar du som jobber i serveringsbransjen våre siste håndplukkede artikler.

Forsiden akkurat nå
Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen
+
Tester

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen

Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lilleputtlandet Moldova hevder seg i skyggen av Ukrainakrigen
+

Lilleputtlandet Moldova hevder seg i skyggen av Ukrainakrigen

Vingården Milestii Mici i Moldova huser verdens største vinkjeller med rundt to millioner flasker som Moldova har søkt om Unesco-beskyttelse for. Men hvorfor er det så mange flasker til overs fra 1986-årgangen?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing
Dagens rett
Burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Denne burgeren går utenpå det meste, og det til tross for at den er helt fri for både cheddar, ketchup og pommes frites.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao
Dagens rett

Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao

Torsk tåler mye smak i tilbehøret. Den får akkurat passe med juling i denne knallgode bacalaoinnspirerte oppskriften.

Les hele saken