Dagens rett

Roastbiffsalat

En deilig salat, der også ingrediensene for øvrig inngår i det vi betegner som en klassisk deilig baguette, er denne torsdagens middagstips til deg. Selv om kjøttet er kraftig rødt er det ingen grunn til ikke å benytte hvitvin som drikkefølge.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

NB!
Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post har tatt en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie. Utsendelsene vil starte opp igjen 8. august.

Roastbiffsalat

Antall porsjoner

2

Ingredienser

200 g roastbiff
1 pose blandet salat
1 tomat i båter
¼ agurk i biter
1 ss sprøstekt/tørket løk 
½ rød løk i tynne båter

Marinade:
2 ss soyasaus
saften av 3 lime
1 ss hakket koriander
1 hakket chili
2 båter hakket hvitløk
3 ss vann
1 ts sukker

Fremgangsmåte

Bland sammen ingrediensene til marinaden og bruk halvparten til å vende roastbiffskivene i.

Bland sammen ingrediensene til salaten og legg den utover et fat. Legg roastbiffen over salaten og server resten av marinaden som dressing ved siden av.

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen