Dagens rett

Slik får du avsetning på restene

Denne oppskriften er super om du har kjøleskapet fullt av rester og er litt lei av å stå på kjøkkenet i timesvis.

I oppskriften er det brukt medisterpølse, men alle typer rester av julematen passer inn her. 

Andre oppskrifter på fristende pastaretter

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Spagetti med medisterpølse, tomat og kremet saus

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

400 g medisterpølse
2 ss margarin til steking
100 g cherrytomat, rød
100 g dypfryste aspargesbønner
300 g spagetti
2 ss grov sennep
3 dl matfløte
 

Fremgangsmåte

Kok spagetti etter anvisning på pakken.

Del pølsa i to på langs og ta av skinnet. Skjær dem i skiver på skrå.

Stek pølsebitene i en stekepanne, sammen med cherrytomater delt i to.

Hell av vannet på spagettien, ha i matfløte, sennep og bønner. Rør godt og la det koke opp. Ha i pølseblandingen.

Alt om pasta finner du her

De beste pastaoppskriftene

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Foto: Matprat.no

Forsiden akkurat nå

Til toppen