Blåskjellpanne for ølelskere
Når du damper blåskjell i øl, er det en selvfølge at det er det samme ølet som følger retten. Bare prøv denne.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Når du damper blåskjell i øl, er det en selvfølge at det er det samme ølet som følger retten. Bare prøv denne.
Les hele sakenHvem kan vel si nei til blåskjell i en fyldig og kremet saus?
Les hele sakenBlåskjell betyr fest midt i uka. Med safran blir middagen enda mer eksklusiv, men fortsatt rimelig.
Les hele sakenØlet du bruker i maten, er det naturlig å bruke også i maten.
Les hele sakenSopp er kanskje ikke så vanlig å blande inn i en blåskjellgryte, men du blir overrasket over hvor godt det smaker.
Les hele sakenDet er knapt den ting ikke grillen kan brukes til. Her er oppskriften på blåskjell som blir ekstra vellykket. Maten er klar på et blunk.
Les hele sakenBlåskjell er så lett å få tak, så rimelig og så lettlaget, at vi uten problem anbefaler det på en tirsdag. Prøv denne oppskriften.
Les hele sakenKarrien sørger for aromaer og intensitet også i smaken, hvor mye avhenger av hvilken type du velger. Mektig godt blir det uansett.
Les hele sakenBlåskjell er som andre skalldyr spesielt gode i vinterhalvåret, så det er ingen grunn til å vente til sommeren med å sette denne delikatessen på menyen.
Les hele sakenNoen tråder safran er kanskje det aller mest luksuriøse med denne retten som kan varieres i det uendelige med det du har i kjøleskapet.
Les hele sakenKarriduftende blåskjell er en fabelaktig smakskombinasjon. Hvor sterk karrismaken skal være, avgjør du selv. Her er framgangsmåten.
Les hele sakenBlåskjell kan du spise hele året, men det er i vinterhalvåret de er klart best. Så sesongen starter nå. Pass på når det er tirsdagstilbud på skalldyr i butikken.
Les hele sakenSei, blåskjell og reker mister hverdagspreget i denne smaksrike fiskegryten. Perfekt når det er mange til bords.
Les hele sakenBlåskjell spiller fortsatt hovedrollen, og hvor sterk retten skal være bestemmer du selv ved hjelp av mengden chili.
Les hele sakenDu kan selvsagt dampe blåskjell til denne retten. Godt blir det uansett.
Les hele sakenIkke bare oppskrifter, men også fakta og tips samt selvsagt drikkeforslag .
Les hele sakenBlåskjell hører hjemme i enhver helgemeny. Populært og lettlaget. Denne vrien er intet unntak.
Les hele sakenEt nett blåskjell og en boks tomater er i prinsippet det du trenger. Hele prosessen tar bare 15 minutter.
Les hele sakenBlåskjell er hverdagsmums for matelskeren, prøv bare denne oppskriften.
Les hele sakenDu stusser kanskje over at pommes frites serveres til blåskjell, men faktum er at den er en belgisk storfavoritt. Her er oppskriften.
Les hele sakenDet gir nemlig ekstra mye smak, men du må ikke drikke rødvin til selv om det faktisk gir en artig smaksopplevelse.
Les hele sakenDenne spennende oppskriften kombinerer blåskjell med øl og pølser. Det er noe du absolutt bør prøve.
Les hele sakenBlåskjell er lett å ty til når du er fysen på noe ekstra godt midt i uka. Hva med å gratinere dem som i denne oppskriften?
Les hele sakenBlåskjell er på sitt beste nå og dette er en luksus vi kan unna oss også midt i uka. Her sørger de for ekstra mye godt i pastakjelen.
Les hele sakenSteinbit i en blåskjellsaus/gryte eller saute på fagspråket er så godt som sjømat kan bli. Ikke er det vanskelig heller.
Les hele sakenJordskokk er sammen med blåskjell blant vinterens delikatesser. Når de kombineres blir det ekstra mye smakskraft og dermed en aldri så liten fest midt i uka.
Les hele sakenFester midt i uka er velkomne, men da må det være enkelt. Det er imidlertid ikke noe å si på smakskraften i dagens festoppskrift.
Les hele sakenSmaker fra det sør-øst asiatiske kjøkkenet gjør seg utrolig godt i møte med norsk fisk og sjømat. Kjøkkensjef Andreas Strømsland lærer deg hvordan du forener disse i skjønn harmoni.
Les hele sakenBlåskjell er perfekt midt-i-uka-mat, lett å få tak i og raskt å lage samtidig som denne oppskriften har ekstra mye smak.
Les hele sakenDet er lov å kose seg litt ekstra når det er Lucia-dag, og du vil bli overrasket over hvor godt blåskjell og safran hører sammen,
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDen 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.
Les hele sakenDen 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Les hele sakenVi byr på fabelaktige viner fra California kombinert med utsøkt mat i historiske omgivelser den 30. mai.
Les hele sakenGi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenFor trousseau og synonymet bastardo er de mest interessante av vinnyhetene i basis i mai. Ved siden av en 45 år gammel sensasjon.
Nydelige 2022-burgundere, strålende rieslinger, fantastiske champagner og lekre 2021-bordeauxer er noen av høydepunktene blant de drøyt 1300 vinene som er testet.
Men kombinasjonen av solvarme og tørke har også gitt noen aldeles fortryllende kabinett-rieslinger.
Det er i hvert fall litt av hva de i alt 80 testede nyhetene innen øl, sider og brennevin dekker.
De holder nemlig veldig høy kvalitet samtidig som de gir veldig god valuta for pengene, også sammenlignet med polprisen.
Vi har gitt den store sommerfisken, makrellen, internasjonalt og sesongriktig følge i denne retten.
Les hele sakenKyllinglår som marineres noen timer i lime blir ekstra gode - bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenDenne råvaren som er blant de billigste i fiskedisken, er på sitt beste nå og kan trylles med på kjøkkenet. Her finner du mange fristende oppskrifter.
Les hele saken1. mai er for mange første vårdag. Med gode værmeldinger i vente, er det mange som vil tilbringe mest tid ute. Med denne pastaretten til middag, blir det tid til alt.
Les hele sakenVi byr på fabelaktige viner fra California kombinert med utsøkt mat i historiske omgivelser den 30. mai.
Les hele sakenCaipirinha betyr «liten mann fra landet» og er Brasils nasjonaldrink. Den lages av cachaça som er laget på samme måte som mye rom. En sterk, men likevel frisk drink som derfor er manges favoritt.
Les hele saken