Bløtlegg bønnene i vann i opptil et døgn. Stek løk og hvitløk blank i litt olje.
Rør i bønnene. Tilsett kraft, laurbærblad, timian og smak til med salt og pepper. La småkoke i 3 timer. Avkjøl.
Hell i en hurtigmikser og kjør glatt. Posjer vakteleggene.
Legg et posjert vaktelegg og en liten fiskebit i 4 varme espressokopper.
Varm opp suppen og smak til med salt og pepper. Hell suppen i koppene.
Drypp over litt trøffelolje og dryss med malt stensopp.
Har du en espressomaskin, kan du skumme opp melken med litt smør. Om ikke, kan du piske varm fløte eller crème fraiche og litt smør med en stavmikser. Legg en klatt på toppen av suppen og pynt med parmesanost og kjørvel.
Her finner du oppskrifter på kraft til bruk i mange retter
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her finner du mange flere deilige supper
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & Vinklubb og oppnå store fordeler samtidig