Dagens rett

Her er det tilbehøret som gjør susen

Og det lager du i vaffeljernet. Så godt blir det at du ikke trenger veldig mye annet ved siden av.

Vaffeljernet bør brukes oftere, og ikke bare når du har lyst på noe søtt til kaffen. I denne oppskriften får revne poteter følge av mange gode smaker. Når røren sprøstekes i vaffeljernet, holder det fint med en rømmesaus, wienerpølser eller røykelaks til. Eller noe annet du har i kjøleskapet. 

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis. 

Vaffelpoteter

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

4 store poteter
2 ss finhakket frisk kruspersille
2 ss finskåret frisk gressløk
30 g smør
smak til med salt og pepper

Fremgangsmåte

Skrell potetene før de finrives på råkostjern. Ha raspet potet over i en bolle. Tilsett persille og gressløk. Bland alt godt sammen. Smak til med salt og hvit pepper. Smelt smøret og bland det i potetblandingen. Stek potetene i et vaffeljern.

Tips:
Grønnsaker som gulrot, persillerot, knollselleri og kålrot, m.m. kan blandes med potetene. Vaffelpoteter serveres til stekt kjøtt eller fisk.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen