Dagens rett

Det er lov å jukse når pizzaen blir som god som her

Det finnes få oppskrifter på som kan måle seg med dagens når det gjelder tidsbruk. Knallgodt smaker det også.

Det er ingenting i veien for å la skiver av godt brød gjøre jobben som pizzabunn. Det er tidsbesparende, god ressursutnyttelse og aller viktigst: det smaker kjempegodt.

Har du pizzabunnen klar eller vil lage den selv - sjekk disse oppskriftene

Skulle det være noe som frister mer enn kylling, for eksempel pepperoni eller chorizo, er det selvfølgelig fritt frem.

Et glass rødvin til smaker godt, denne er i toppform til pizza

Her kan du registrere deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Pizzasmørbrød med kylling

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

2 skiver brød, gjerne grovt eller landbrød
2 ss tomatpuré
2 ss olivenolje
100 g salatkjøtt av kylling
½ rød paprika
½ liten rødløk
2 tomater
2 dl hvitost
16 sorte oliven
salt og kvernet pepper
1 dl ruccola
2 ss olivenolje

Fremgangsmåte

Skjær gjerne brødet på langs for å få store brødskiver, og smør dem med tomatpuré. Drypp olivenolje over.

Legg på resten av ingrediensene og dryss revet ost på toppen.

Stek pizzasmørbrødene ved 225 grader i ca. 10 minutter.

Pynt med ruccolasalat dryppet med litt god olivenolje.

Har du lyst på ekte pizza?

Tips: Du kan gjerne bytte ut kyllingen med annet fyll du måtte ha i kjøleskapet.

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Foto: Matprat.no

Forsiden akkurat nå

Til toppen