Dagens rett

Fiskekaker med grønnsakblanding

Det er mandag og kanskje tid for en god hverdagsrett av fisk. Hvorfor ikke lage dobbel porsjon med det samme? Da har du en rask middag i bakhånd dersom behovet skulle dukke opp senere i uken eller det kan fryses ned. En sør-italiensk hvitvin nytes selvsagt med stort velbehag.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Fiskekaker med grønnsakblanding

Antall porsjoner

4

Ingredienser

400 g renskåret fiskefilet, de fleste vanlige fiskesorter kan brukes f. eks. sei, hyse, lyr
1½ ts salt
½ ts pepper
1 ts potetmel
1 dl melk
1 ss finhakket frisk gressløk ev tørket

Tilbehør:
8 små poteter
1 skive kålrot
2 gulrøtter
1 squash
1 purre eller 3-4 vårløk
10-12 friske spinatblader
2-3 ss olivenolje
2 dl vann
1 terning grønnsakbuljong
salt og pepper

Fremgangsmåte

Ha alle ingrediensene til kakene i en foodprosessor. Kjør alt raskt sammen. Form store kaker og stek dem gyldne i smør/margarin. Rens og skjær poteter og grønnsaker i terninger. Surres i olivenolje et par minutter. Tilsett vann og buljongterning, kok opp og la trekke til potetene er møre. Smak til med salt og pepper.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen