Dagens rett

Grillet breiflabb med pestomarinade

I dag er det breiflabb som trakteres, og om du ikke fikk grillet i går - ja da er det bare å fyre opp i dag. To spennende vinforslag er dagens tips i glasset.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Grillet breiflabb med pestomarinade

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4 skiver breiflabb à ca. 150 g
1 ss pesto
1½ ss olivenolje
1½ ss sitronsaft
salt og pepper

Salsa:
½ liten squash (gul) terninger,
½ løk i terninger
4 flådde tomater (renset for kjerner) i små biter
frisk koriander eller masse persille.

Fremgangsmåte

Bland sammen pesto, olje, sitron, salt og pepper til marinade. La fiskeskivene trekke i den ca. 1 time (i kjøleskap).

Bland sammen alt til salsaen før fisken legges på grillen. Ha resten av marinaden over salsaen.

Fiskeskivene trenger nok trenger nok 5-6 minutter på hver side (etter tykkelse). Server fisken med salsa med frisk koriander (evt. persille). Nypoteter eller pasta passer som tilbehør.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Apéritifs kokebok - breiflabb

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen