Dagens rett

Hot pan (Pytt i panne)

Tradisjonelt er bakgrunnen for dagens rett rester av gårsdagens middag. Her kan du imidlertid selv velge om alt skal lages fra bunnen av eller ei. Drikkeforslaget er både enkelt og rimelig - relativt sett!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Hot pan (pytt i panne)

Ingredienser

5 rå poteter, skrelt i terninger (evt. kokte)
2 løk, finhakket
salt
pepper
2 fedd knust hvitløk
½ purre i tynne skiver
2 laurbærblad
1 grønn paprika i terninger
koriander, finhakket (evt. persille)
1 grønn chilipepper
3 ss kapers
4 eggeplommer

Fremgangsmåte

Poteter og løk stekes møre i en varm panne i ca 10 minutter. Ha i de øvrige ingrediensene i slutten av steketiden. La alt få en gylden farge. Smak til med salt og pepper. Retten serveres gjerne med eggeplommer i skallet samt ferskt brød og en grønn salat.

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen