Dagens rett

Hvitløk- og rosmarinmarinert kalkunfilet med grillet aubergine og feta

Kalkun er ikke kun julemat. Selv midt på sommeren kan dette magre kjøttet nytes i fulle drag. Når kjøtt skal marineres må man selvsagt sette av litt tid til marineringen. Men, en gang i blant det kan selvsagt gjøres litt enklere. Ved å kjøpe kjøttet ferdigmarinert - akkurat som i dagens middagstips.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Hvitløk- og rosmarinmarinert kalkunfilet med grillet aubergine og feta

Antall porsjoner

4

Ingredienser

2 pakker Prior Hvitløk- og rosmarinmarinert kalkunfilet
1 aubergine
1 glass eller en pakke med fetaost
salt
pepper
1 neve hakket rosmarin
salt
pepper
sitronsaft
finhakket hvitløk

Fremgangsmåte

Fetaost, salt, pepper, rosmarin, sitronsaft og hvitløk moses sammen.

Del auberginen i 8 tynne skiver og legg dem på grillen. Rull så auberginen rundt fetaost blandingen slik at det blir små snurrer.

Legg de ferdig marinerte kalkunfiletene på grillen og stek dem i ca. 3 minutter på hver side.

Server kalkunfiletene med auberginsnurrer og godt brød.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
 
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen