Dagens rett

Dette er snaddermat

I dag er det en skikkelig godbit vi disker opp med til middag. Prøv bare selv.

Kyllingfilet er en takknemlig råvare som skapt for raske måltider. Men det milde og magre kyllingkjøttet liker å få hjelp av andre smaker. Og er derfor velegnet til å fylles med ost og urter. 
 
 
Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
 

Kyllingfilet fylt med krydder og ost

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

45 minutter

Ingredienser

4 kyllingfileter
4 skiver brie
2 ss fersk timian
Salt og pepper
1 pakke knaskegulrøtter
1 rødløk i ringer
½ fennikel i skiver
1 hjertesalat
4 skiver rødbeter i staver
Urterømme:
2 dl rømme
Saften av en ½ sitron
1 ts salt
½ ts pepper
1 ss hakket dill
1 ss hakket persille

Fremgangsmåte

Skjær et snitt på langs horisontalt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skive brie og litt frisk timian.

Ha på salt og pepper. Surr et par skiver bacon rundt hver filet.

Stek dem litt på hver side i en middels varm stekepanne tilsatt smør eller olje, bare til filetene er pent brune.

Legg filetene over i en ildfast form og stek videre i ovnen på 175 grader i 10-15 minutter.

Bland sammen ingrediensene til urterømmen og la den stå noen minutter før servering.

Stek grønnsakene med litt smør eller olje til de blir knapt møre.

Kyllingfiletene legges opp på tallerken sammen med grønnsakene og salaten. Server urterømmen til.

De beste kyllingoppskriftene

Se hva du kan lage av de enkelte delene av kyllingen

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
Foto: Matprat.no

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen