Dagens rett

Kyllingfilet med hjemmelaget potetmos

17. mai er vel overstått, og for mange av oss ble det kanskje vel mye fristende godsaker på tallerkenen i går. Fortvil ikke - i dag satser vi på magert kyllingkjøtt og en deilig hjemmelaget potetmos dertil. En super valpolicella til en svært hyggelig pris blir vårt forslag til drikkefølge.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kyllingfilet med hjemmelaget potetmos

Antall porsjoner

2

Ingredienser

2 stk. kyllingfilet

Hjemmelaget potetmos:
6 stk. potet
1¾ dl melk
1 ss smør
¾ ts salt
½ ts pepper

Fremgangsmåte

Skrell potetene og skjær dem i mindre biter. Kok dem i ca. 10 minutter, eller til de er møre.

Stek kyllingfiletene i 3-4 minutter på hver side. La dem hvile i 3-4 minutter.

Hell fra vannet på potetene og knus dem med en gaffel eller potetmos-stapper. Tilsett smør og litt av melken og rør godt. Spe med resten av melken. Smak til med salt og pepper.

Klippet gressløk, tynne purreringer eller litt revet muskat kan også være godt i hjemmelaget potetmos.

Sendt inn av

Foto: Ragge Strand

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen