Dagens rett

Meksikanske kyllinglår

Det er fredag og kanskje både passende og ekstra godt med litt raskt tilberedt snacks? Kyllinglår både smaker godt og tiltaler såvel store som små. Med salsa og tortillachips som tilbehør passer det særdeles godt med en deilig zinfandel fra California som rettens drikkefølge.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Meksikanske kyllinglår

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

2-3 grillede kyllinglår pr. person

Salsa:
½ finhakket, rød paprika
½ finhakket, grønn paprika
1 finhakket løk
1 boks grovhakkede tomater
1 ts chilipulver
salt
saften av ½ lime
1-2 finhakkede chilipepper
Guacamole:
2 avokado
saft av 1 liten sitron eller lime
2-4 rød/grønn chilipepper
1 finhakket løk
2-3 hakkede tomater
en liten bunt frisk koriander

Fremgangsmåte

Kyllinglårene varmes i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter eller til de er gjennomvarme. Smør på barbecuesaus etter at de er stekt.

Salsa:
Bland paprika, løk, tomater og krydder godt i en bolle. Smak til med salt, limesaft og chilipepper. (Ønsker du sterkere salsa ha i mer chilipepper.)
Guacamole:
Mos avokadoene med en gaffel og bland med sitron-/limesaft, chilipepper, løk, tomater og hakket, frisk koriander.

Smak til med litt salt og nykvernet pepper. Server kyllinglår med salsa, guacamole, rømme, mais, salat, tortillachips og tortillas.

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen