Dagens rett

Nå skal resten av julematen til pers

I dag serverer vi deg oppskriften på en lynrask rett som hjelper til å tømme kjøleskapet for julematrester.

Ny uke i et nytt år. Men kjøleskapet trenger også en fornyelse. Derfor denne oppskriften som er både smakfull og superkjapp.

Flere gode småretter finner du her

Her kan du registrere deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Quesedilla med julepålegg og ridderost

Antall porsjoner

2 som smårett, eller 1 som hovedrett

Ingredienser

8 skiver julepålegg som okserull, sylte, tunge eller annet
2 hvetetortillaer
¼ pakke ruccula
8 skiver ridderost

Fremgangsmåte

Legg en tortilla i en varm stekepanne. Fordel halvparten av osten utover.

Legg på okserull og strø over ruccola, før du legger på resten av osten. Legg over den andre tortillaen. Klem litt sammen.

Snu quesedillaen og stek til brødet har gyllen farge på begge sider og osten er smeltet.

Skjær quesedillaen opp i trekanter og servér straks sammen med en god blandet salat og søt chilisaus ved siden av.

Tips: Bruk gjerne det du måtte ha av julepålegg som fyll i denne quesedillaen. Den er perfekt til juletapas også.

Lekre retter til juletapas får du her

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen