Dagens rett

Slike mandagsmiddager vil vi ha mer av

Har du litt gammelt brød, kylling og litt til, er middagen sikret. Pørv denne kjappe italienskinspirerte oppskriften.

Italia er hjemland for mye god mat, og deres fokus på rene smaker og gode råvarer gir lekre retter.

Se flere gode oppskrifter med bruschetta her  

Lag noen av disse kyllingrettene

Her kan du registrere deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Bruschetta med kylling

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

4 skiver brød
4 kyllingfileter
olje til steking

6 tomater
4 båter hvitløk
5 ss hakket frisk basilikum
2 ss olivenolje
1 ts salt
1 ts pepper

Fremgangsmåte

Stek brødskivene i litt olje i en stekepanne til de får fin farge.

Stek kyllingfiletene i olje i en stekepanne i ca. 4 minutter på hver side. Ha på salt og pepper, og la filetene hvile mens tomatsalaten lages.

Finhakk tomater og bland med presset hvitløk, hakket basilikum og olivenolje. Smak til med salt og pepper.

Legg tomatsalaten på de ristede brødskivene med kyllingfilet i skiver og server straks.

Se flere gode oppskrifter med bruschetta her

Sendt inn av

Foto: Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen