Dagens rett

Smørbrød med varm fiskepudding, plommetomater og remulade

Med en god fiskepudding lager du lett en lekker hverdagsrett slik som denne herlige oppskriften.

Fiskepudding kan så visst være en delikatesse. Mange sverger til å lage den selv, men i en travel hverdag er det ikke like lett å finne tid til det.

Nå finnes det skikkelig gode fiskepuddinger med mye fisk og masse smak i butikkene.

Slik lager du fiskematen selv

Flere lekre retter med fiskemat

Her kan du registrere deg for mottak av dagens rett på e-post - det er selvfølgelig gratis.
 

Smørbrød med varm fiskepudding, plommetomater og remulade

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4 store skiver landbrød, ristet
8 skiver Lofotens fiskepudding
4 plommetomater i skiver
1 boks Lofoten remulade
8 blader salat
8 store poteter i båter - ovnsbakt

Fremgangsmåte

Del fiskepuddingen i cirka en centimeter tykke skiver.

Stek skivene på begge sider i en panne med litt smør til de har fått en lys og gyllen farge.

Rist landbrødskivene slik at de blir sprø. Smør på remuladen i bunnen, legg på plommetomatskivene og salaten.

Topp smørbrødet med den varme nystekte fiskepuddingen. Server ovnstekte potetbåter og en god ketchup ved siden av.

Deilige oppskrifter på fiskemat

Sendt inn av

Foto: Ulla Westbø/H2W

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Flere gode middagstips

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine
- uansett hvor du befinner deg.
 
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Forsiden akkurat nå

Til toppen