Dagens rett

Steinbit Tikka Masala

Steinbit er utseendemessig en stygg fisk, og det er pent sagt. I smaken derimot tar den igjen så det monner. Du kan trygt lage i stand en helgemiddag sånn midt i uka, for dette er intet hokus pokus. Og du; glem for all del ikke vinen!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Steinbit Tikka Masala

Antall porsjoner

4

Ingredienser

600 g steinbitfilet i serveringsstykker
1 glass Tikka Masala ferdigkjøpt saus (eller se oppskrift her .)
salt

Tilbehør:
Jasminris eller vanlig middagsris
Rå revne gulrøtter
frisk salat med litt vinaigrette-dressing
friske tomater i skiver eller agurk i terninger

Fremgangsmåte

Kok ris etter anvisning på pakken.

Hell sausen i en kjele og varm den forsiktig opp. Skjær fisken i terninger og stek den på varm panne. Dryss litt salt over. Server fisken med varm saus og nykokt ris.

Fisken kan også skjæres i terninger og varmes i sausen. På denne måten kan du bruke flere av sausene som finnes i handelen.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen