Dagens rett

Stekt asparges med nøtter

Nå er den herlige aspargesen blitt så billig at du mer enn én dag i uka kan kose deg med disse grønne pinnene. Og som nær sagt alltid anbefaler vi en duggfrisk hvitvin fra Loire som følgesvenn i glasset. Trå til og bruk denne senvåren for alt den er verdt!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Stekt asparges med nøtter

Antall porsjoner

4

Ingredienser

1 bunt asparges
1 ss sesamolje
1 neve valnøtter, grovhakket
2 ss pistasjnøtter, grovhakket
4 ss parmesanost
Litt nykvernet pepper

Fremgangsmåte

Skjær aspargesen i biter som deretter ristes i varm panne.

Ha i de grovhakkede nøttene det siste minuttet.

Dryss nyrevet parmesan over rett før servering.

Server gjerne ferskt urtebrød til.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
 
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen