Dagens rett

Stekt laks på bulgursalat med tomat og kikerter

Laks midt i uka har få eller ingen vondt av. Og med en slik udedvanlig lav pris som laks i dag faktisk har, er det synd og skam å ikke nyttiggjøre seg denne godbiten rett som det er.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Stekt laks på bulgursalat med tomat og kikerter

Antall porsjoner

4

Ingredienser

600 g laksefilet i 12 skiver
salt og pepper

Bulgursalat:
150 g bulgur
3 dl vann
½ ts salt
5 ss hakket bladpersille
2 ss hakket mint
2 plommetomat i terninger
½ agurk i terninger
3 ss grovhakket rødløk
1 ts hakket hvitløk
4 ss sitronjuice
4 ss olivenolje
2 ss rosiner
50 g kikkerter
50 g cottage cheese

Fremgangsmåte

Kok opp vann med litt salt, ha i bulguren og la trekke under lokk i 15 minutter. Rør av og til. Avkjøl.

Bland alle ingrediensene til salaten. Stek laksen på varm panne bare på den ene siden i 2-3 minutter. Legg laksen over salaten og server.

Sendt inn av

Foto: Tom Haga

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen