Dagens rett

Tempura på laks med spicy rømmekrem

Denne lakseretten må du bare prøve deg på. Her er spennende smaker som ikke spesielt ofte kjennetegner laks. Vi føler oss dessuten ganske sikre på at den tyske rieslingen passer som hånd i hanske til dagens rett.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Tempura på laks med spicy rømmekrem

Ingredienser

400 g laks, i terninger

Tempurarøre:
6 ss maizena
3 ss hvetemel
1 ts bakepullver
1 fl farris
salt
 
Spicy rømmekrem:
4 dl TINE Rømme
1 stk avokado, i små terninger
1 ss chilli, finhakket
1 ss søt chilli sause
½ potte koriander, grovhakket
salt og pepper

Fremgangsmåte

400 g laks, i terninger

Tempurarøre:
Alle ingredienser røres sammen. Fiske dyppes så i røren og friteres ved 150 °C til fiskebitene blir lett gylne.

Spicy rømmekrem:
Alle ingrediensene røres godt sammen og serveres til fisken. Server gjerne freset grønnsaker som tilbehør.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen